Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

PROMOCIJA KNJIGE „ŠEST MILIMETARA“ JOSIPE PAVIČIĆ BERARDINI

23. listopada 2018. @ 18:00 - 19:30

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige te Mjeseca borbe protiv raka dojke
srdačno pozivamo na književnu večer

PROMOCIJA KNJIGE „ŠEST MILIMETARA“
JOSIPE PAVIČIĆ BERARDINI

GRADSKA KNJIŽNICA SENJ,
UTORAK-23.LISTOPADA 2018. GODINE-18 SATI

„Šest milimetara“ (Ispovijest o boli i pobjedi) je nova knjiga Josipe Pavičić Berardini u kojoj progovara o svojoj borbi s karcinomom dojke. U ovom intimnom dnevniku autorica opisuje sve faze svoje borbe protiv bolesti-od same dijagnoze, straha i tjeskobe pa sve do optimizma koji je bio neizostavan dio borbe za zdravlje. U svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi i sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima nudeći savjete kako se nositi s takvom nemilom životnom situacijom.
Urednica izdanja je Sandra Pocrnić Mlakar, a predgovor je napisala poznata liječnica dr. Vesna Ramljak.
Prema knjizi ove je godine u režiji Kesnije Zec u Zagrebačkom kazalištu mladih nastala i uspješna istoimena predstava u izvedbi poznate hrvatske glumice Darie Lorenci Flatz.

Josipa Pavičić Berardini već je dvadeset godina prisutna u tiskanim i TV medijima, voditeljica je autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke pomoći oboljelim ženama. Njezina prethodna tri romana („Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“) postali su bestseleri, a sudeći prema zainteresiranosti javnosti, i novi naslov „Šest milimetara“ oborit će rekorde prodaje.

Dođite na predstavljanje knjige i poslušajte zanimljivo te nadasve korisno i inspirativno izlaganje autorice, a nakon promocije možete kupiti knjigu te porazgovarati s Josipom.

Veselimo se Vašem dolasku!

Detalji:

Datum:
23. listopada 2018.
Vrijeme:
18:00 - 19:30

Lokacija

GRADSKA KNJIŽNICA SENJ
TRG CILNICA 11
SENJ, Hrvatska
Pogledaj na Google maps-u