ČITATELJSKI KLUB PREGRADA

Na inicijativu dviju članica Knjižnice, Tamare Capes i Ivane Peer, u srijedu 29. ožujka 2023. godine osnovan je Čitateljski klub Pregrada.
 
Klub za sada ima 9 članova. 
 
Voditeljica Kluba je Tamara Capes, koja već ima iskustva u vođenju čitateljskog kluba. U ugodnoj atmosferi, voditeljica je iznijela niz zanimljivih prijedloga s kojima su se složili svi članovi. 
 
Klub će se sastajati jednom mjesečno, uglavnom u Knjižnici, a ponekad i vani, na Trgu Gospe Kunagorske ili u prirodi. Svaki član ima mogućnost predložiti knjigu koja će se čitati i taj će član tada biti i moderator koji će pripremiti i voditi raspravu o pročitanoj knjizi. Članovi će iznositi svoja mišljenja i doživljaje, uz međusobno uvažavanje.
 
Prva knjiga koja će se čitati, na prijedlog voditeljice Kluba, je VRAĆENA, autorice Donatelle di Pietrantonio (Zagreb : Stilus knjiga, 2023.)
 
Želite li postati član Čitateljskog kluba Pregrada, javite se voditeljici ili u Knjižnicu. 
 
Zahvaljujemo na inicijativi i svim članovima na uključivanju u Čitateljski klub Pregrada. 
 
Veseli nas što se naš prostor uređen posebno za druženja, opuštanje i razgovore sve više koristi i pozivamo sve zainteresirane da kod nas ugodno i kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme.