Novo na DVD-u (za odrasle)

Miljenica

Početkom 18. stoljeća u Engleskoj krhka kraljica Anne (dobitnica Oscara® Olivia Colman) preuzima prijestolje, a njezina najbliža prijateljica, Lady Sarah (dobitnica Oscara® Rachel Weisz), upravlja zemljom dok se skrbi za Anneino loše zdravlje i nestabilnu narav. Kada stigne nova služavka Abigail (dobitnica Oscara® Emma Stone), Sarah ju uzima pod svoje krilo, lukavo planirajući vratiti se svojim aristokratskim korijenima i tako postati kraljičinom miljenicom.

Dostupnost

White boy Rick

Priča smještena u Detroit na vrhuncu epidemije cracka i rata protiv droge, bazirana na dirljivoj istinitoj priči o ocu i sinu – Ricku Wersheu Jr., koji postaje policijski doušnik i prodavač droge kojega ubrzo odbace njegovi nalogodavci i osude na doživotni zatvor.

Dostupnost

 

Holmes & Watson

Polubraća ponovno zajedno – ovoga puta glume svjetski poznatog detektiva i njegovog odanog pomoćnika i biografa – Will Ferrell i John C. Reilly su Holmes i Watson. Ujedinjeni pokušavaju riješiti umorstvo u Buckinghamskoj palači. Uskoro otkriju da imaju samo 5760 minuta da riješe slučaj ili će Kraljica biti sljedeća.

 

Dostupnost

Shazam!

Billy Batson (Asher Angel) domišljat je četrnaestogodišnjak koji se uz pomoć čarolije može transformirati u odraslog superheroja Shazama! (Zachary Levi) izgovarajući samo jednu riječ. Njegove novootkrivene moći bit će na kušnji kada se sukobi sa zlim Dr. Thaddeusom Silvanom (Mark Strong).

 

Dostupnost

Alita: Anđeo borbe

Napuštenu Alitu (Rosa Salazar) u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido, koji ju dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je i ne prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će ju voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.

 

Dostupnost

Arhiva:

Ožujak 2019.