Novo za DVD-u (za djecu)

Teen Titans Go! film

Čini se da svi superjunaci dobivaju vlastite filmove – svi osim Teen Titansa! Odlučan da postane zvijezda, Robin kreće promijeniti trenutno stanje. Sve bi bilo lakše kada bi ih zamijenila hollywoodska redateljica Jade Wilson (Kristen Bell)! Uz nekoliko suludih ideja i glazbenih brojeva (naravno), Teen Titansi kreću prema Tinseltownu. Kada se zli Slade (Will Arnett) umiješa u njihove planove, Teen Titansi morat će postati pravi superheroji kako bi spasili svijet!

Dostupnost

 

Stopalići

Ova animirana avantura za sve uzraste naglavačke okreće legendu o Bigfootu. Sve započinje kada mladi Yeti pronalazi nešto što je mislio da ne postoji – čovjeka! Vijest o otkriću stopalića uznemiri jednostavnu zajednicu Yetija i pokreće lavinu priča o tome što se krije vani u velikom svijetu, izvan njihova snježnog sela.

Dostupnost

 

 

Zvijezda repatica

Malen, ali hrabar magarac po imenu Bo žudi za životom izvan uobičajene rutine u seoskom mlinu. Jednoga dana skupi hrabrost i oslobodi se kako bi se udružio s Ruth, ljubaznom ovcom i Daveom, smiješnim golubom s uzvišenim težnjama. Zajedno s tri deve i nekoliko ekscentričnih životinja, Bo i njegovi novi prijatelji slijede zvijezdu na avanturu svojih snova, ispunjenu s puno smijeha – kako bi postali dio najveće priče ikada.

Dostupnost

 

Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

U trećem nastavku ovog animiranog hita omiljena obitelj čudovišta kreće na odmor na kojem će uživati u luksuznom krstarenju brodom. Ležerna plovidba omogućuje uživanje u mnogim zabavnim aktivnostima – od odbojke za čudovišta i egzotičnih izleta do hvatanja mjesečevih zraka za preplanuli ten. No plovidba postaje burna kada Mavis shvati da je Drakula zaljubljen u tajanstvenu kapetanicu broda Eriku, koja pak skriva veliku tajnu koja bi mogla uništiti planirani odmor iz snova.

Dostupnost