Arhiva kategorije: Razno

Mjesec hrvatske knjige 2017.

Mjesec hrvatske knjige 2017. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci 

Mjesec hrvatske knjige manifestacija je koja u Hrvatskoj promiče čitanje kao društvenu vrijednost i knjigu kao kulturno dobro. Ovogodišnja manifestacija posvećena je enciklopedistici. Mjesec hrvatske knjige, u razdoblju od 15. listopada do 15. studenoga, kako u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci, tako i u Bibliobusu i Narodnoj knjižnici i čitaonici Svetog Benedikta u Nuštru, bit će bogat raznovrsnim sadržajima. Mjesec je to kada će se intenzivnije govoriti o knjizi, sa stajališta onih koji se profesionalno bave knjigom, ali i onih koji knjigu koriste kao izvor za obrazovanje i zabavu. Program će biti posvećen svim dobnim skupinama te će svatko u njemu moći pronaći nešto za sebe.

PROGRAM MJESECA HRVATSKE KNJIGE 2017. U GKVK

CSSU

U organizaciji Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara, CSSU-a i Matične službe za narodne i školske knjižnice Vukovarsko–srijemske županije, održat će se radionica

Mentoriranje i mentorska praksa: koliko nam je mentoriranje važno?

Predavačice: Mr. sc. Jadranka Lisek, knjižničarska savjetnica i Dorja Mučnjak, viša knjižničarka

u ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine u 11,00 h u Gradskoj knjižnici Vukovar, Spajalica – odjel za mlade, Republike Hrvatske 1, 32000 Vukovar.

Sudjelovanje na radionici prijavljuje se na e-mail: ivapezer@gmail.com. U tekstu maila potrebno je navesti naziv radionice, vaše ime i prezime te ustanovu iz koje dolazite.