Astronomsko predavanje

Pozivamo Vas na predavanje

ZVIJEZDE I PULSARI

Što su pulsari? Kako i iz kojih nebeskih tijela nastaju?
Koje promjene prate njihov postanak i kako ih možemo uočiti?
U goste nam opet dolazi prof. Josip Krpan koji će nam na ova pitanja odgovoriti u poučnom predavanju i ovogodišnji osvajači 1. i 2. mjesta na državnom natjecanju iz astronomije Vladimir Pezo i David Matej Vnuk. Ako ste znatiželjni o tome što se događa sa zvijezdama tijekom njihovog dugog života, dođite!

srijeda, 12. lipnja u 18:30h
u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci

Smjernice darivanja knjiga

Poštovani korisnici,

zbog sve većeg broja upita i dobrih namjera naših korisnika da nam doniraju knjige, sastavili smo Smjernice za postupanje s darovanjem knjižnične građe Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci (veza na dokument za čitanje i preuzimanje). Dokument sadrži upute i objašnjenja kao rezultat iskustva djelatnika prilikom prethodnih darivanja, a radi reguliranja istog. Za sve daljnje upite možete nam se slobodno obratiti preko naših službenih kanala (objavljenih u Smjernicama).

Ukoliko želite darivati knjige to možete po pravilima u Smjernicama uz obavezno predočenje Obrasca za darivanje građe Knjižnici (veza na dokument za čitanje i preuzimanje).

Dokumenti će biti stalno dostupni i poslije isteka ove obavijesti u izborniku (O KNJIŽNICI>) Službeni dokumenti (direktna veza).