„Naštrikaj mi zagrljaj“

kkUoči Valentinova, 5. i 12. veljače u 17:00 sati, Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, poziva Vas na kreativnu radionicu izrade pletenih šalova – „Naštrikaj mi zagrljaj“ (ponesite igle za pletenje i vunu).

Radujemo se Vašem dolasku!

Važna obavijest!

biblPoštovani korisnici Bibliobusa!

Bibliobus počinje s radom u ponedjeljak, 8. veljače 2016. godine prema rasporedu objavljenom na ovoj poveznici (veza-kliknite).
Molimo korisnike iz mjesta u koja Bibliobus neće ići u 2016. godini (odlukom općina) da zadužene knjige vrate u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci ili na najbliže bibliobusno stajalište. Zahvaljujemo se na dosadašnjem strpljenju, a korisnike u čija mjesta Bibliobus nažalost ne dolazi, za informacije o ponovnom dolasku Bibliobusa neka se obrate načelniku svoje općine.

Book Zone

1ed80627cca102f48489b12f9afc64b9Book Zone je čitateljski klub Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci osnovan u siječnju 2013. godine. Klub je otvoren za sve mlade i one koji se tako osjećaju, koji vole knjige i čitanje, čitateljske izazove, razgovor i promišljanja o pročitanom… Cilj Book Zonea je promovirati kulturu čitanja u Vinkovcima i okolici. Svi prijedlozi su dobro došli, a vrata Kluba su svima otvorena. Ove godine u siječnju klub obilježava tri godine postojanja.

Vaši knjižničari, GKVK

Novogodišnji koncert

   Prema zamolbi ravnatelja Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ Vinkovci,  gospodina Zdenka Rečića, objavljujemo:

U srijedu, 30.prosinca 2015.god. u 20 sati u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ Vinkovci – NOVOGODIŠNJI KONCERT, u izvođenju Opernog orkestra HNK u Osijeku.

Nastavi čitati