NOĆ KNJIGE 2018.

Pozivamo Vas na

Noć knjige

u ponedjeljak 23. travnja 2018. godine,

od 17:30 do 1:00 h,

u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci

Program:

18:00 – 1:00
Sajam knjiga u knjižnici
Sajam knjiga je organiziran u suradnji s gradskim knjižarama i nakladnicima. Posjetiteljima Noći knjige omogućena je i kupovina knjiga po promotivnim cijenama.

 

Nastavi čitati

Micro:bit kompleti za posudbu

Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci od ponedjeljka 9. travnja 2018. godine, svojim korisnicima na posudbu daje micro:bit komplete donirane od Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM). Rok posudbe je 14 dana, a zakasnina je 5 kuna po danu. Uređaje je moguće posuditi na pultu Dječje knjižnice mira (DKM), dječjeg odjela GKVK. Posudba nije ograničena sa dobi ili vrstom usluge, a korisnik može posuditi jedan set po osobi uz obavezno predočenje vlastite članske iskaznice. Osim u GKVK, uređaje je moguće posuditi u Bibliobusu i Narodnoj knjižnici i čitaonici sv. Benedikta Nuštar. Bibliobus u dogovoru sa školama, može dati na posudbu više uređaja za nastavu i školske aktivnosti. Nastavi čitati

Tečaj CSSU-a

Analiza interesno-utjecajnih skupina, SWOT analiza i brainstorming u praksi

Predavač: mr. sc. Ivo Tokić, viši knjižničar

 u organizaciji Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara, CSSU-a i Matične službe za narodne i školske knjižnice Vukovarsko–srijemske županije, koji će se održati u petak, 27. travnja 2018. godine, u 11,00h, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci.

Nastavi čitati