Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Male životinjske priče

17. rujna 2022. @ 10:30

Sarah Stručić autorica serije slikovnica “Malih životinjskih priča” gostuje u našoj knjižnici u subotu, 17. rujna 2022. godine s početkom u 10:30 sati.

O malim životinjskim pričama (Shtorija):

Male životinjske priče, moj su način, svima Vama, koji u svojoj blizini imate malu djecu, podariti vrijeme provedeno s njima. Bez obzira da li su to Vaša djeca, unučad, nećaci i nećakinje ili samo posebna mala bića koja volite… Pronađite u danu malo vremena za ova čarobna mala stvorenja koja nam uljepšavaju i obogaćuju živote. Primite ih u naručje i pročitajte im priču. Ni najmodernija tehnologija ne može zamijeniti Vas, dok svaki puta na drugačiji način pričate istu priču… imitirate raznorazne zvukove.. Nitko ne može izmamiti osmjeh na dječje lice, kao što to možete Vi! Zato poklonite sebi i njima zajedničko provedeno vrijeme i uvedite ih u svijet mašte… Sigurna sam da ćete biti višestruko nagrađeni!!

O autorici (Shtorija):

Moje ime je Sarah Stručić i sa svojom obitelji živim u Zadru. Po zanimanju sam diplomirana pravnica i do rođenja svog drugog djeteta, aktivno sam radila u struci. Poslije sinova rođenja, suočena s nekim novim izazovima u životu, odlučila sam se posvetiti odgoju djece i ostati s njima kući. I nisam požalila! U međuvremenu je broj djece porastao za još jedno, tako da za sada, još uvijek uživam u čarima majčinstva troje djece. Mislim da su upravo njih troje i razlog što je moje piskaranje rezultiralo pričama za djecu, a ne nekim ozbiljnijim romanom. Uistinu vjerujem, kako je upravo kroz ovaj naš “kaos” dječjeg smijeha, plača, pjesme i igre, moj kreativni izražaj pronašao svoj put.

 

 

Male životinjske priče možete posuditi i u našoj Knjižnici

Detalji:

Datum:
17. rujna 2022.
Vrijeme:
10:30
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:
, , ,

Organizator

Narodna knjižnica Ploče
Telefon:
020 676 393
Web stranica:
http://knjiznice.nsk.hr/ploce/

Lokacija

Narodna knjižnica Ploče
Vladimira Nazora 12/A
Ploče, 20340 Hrvatska
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
020 676 393
Web stranica:
http://knjiznice.nsk.hr/ploce/
Promjena veličine fonta