2016.

Promocija knjige „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“

Promocija knjige „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ Ivane Plechinger Kovačić održala se 8. prosinca u Općinskoj narodnoj knjižnici u Babinoj Gredi. No, ovaj susret je bio više od promocije.
Bio je dirljiv, osobni susret s Ivanom Plechinger Kovačić koja je podijelila s nama svoje životne tragedije i kako se nosila s njima.  Osobne nevolje je shvatila kao dar, kao vjetar u leđa jer su se dogodile upravo zato što su se neke stvari morale promijeniti. Publika je bila dirnuta njezinim riječima, mogli smo je satima slušati. Kroz ovu promociju knjige, naučili smo dosta o samoj knjizi, ali što je bitnije, i o sebi.

Zahvaljujemo Nakladi Ljevak što nam je omogućila ovaj divni susret.

Književni susret – Sonja S12695071_1202310063129606_1879182892002431944_omolec

10. veljače smo imali čast upoznati Sonju Smolec, književnicu iz Velike Gorice. No, Sonja Smolec nije samo književnica, nego nadasve topla, vesela i iznimno talentirana osoba.
Na književnom susretu nam je pričala o svom pisanju, svojim prekrasnim i maštovitim knjigama i o slučajnim događajima koji su joj zaokružili život. Nažalost, na književnom susretu su sudjelovale samo dvije učenice iz sedmog razreda, Ivona i Ana, ali to nije obeshrabrilo našu dragu gošću. Ovim putem pozdravljam Ivonu i Anu i zahvaljujem im što su sa zanimanjem pratile našu gošću!